Blog

Beste paddofielen,

Zoals bekend zijn als gevolg van het coronabeleid van de overheid de PWD excursies sinds 26 oktober noodgedwongen afgelast. Dat heeft paddenstoelenliefhebbers er niet van weerhouden om individueel of in kleine groepjes op pad te gaan. In de rubriek Waarnemingen op onze website (https://paddenstoelenwerkgroepdrent.com/waarnemingen) vinden jullie een bloemlezing van hun ervaringen in de vorm van tien nieuwe bijdragen over interessante vondsten van dit najaar, geïllustreerd met veel foto’s. Alle inzenders bedankt!

Dankzij het zachte weer in november staan er nog steeds paddenstoelen. Geniet ervan zolang het kan en aarzel niet om op onze website ervaringen te delen.

Eef Arnolds, voorzitter Paddenstoelen Werkgroep Drenthe

Excursies vanaf 26 oktober afgelast

In verband met de afgekondigde coronamaatregelen zien we ons helaas genoodzaakt om de excursies vanaf 26 oktober af te gelasten. Wij hopen dat we volgend jaar weer een volledig programma kunnen realiseren.

Met kleurige herfstgroeten,

Eef Arnolds
Voorzitter Paddenstoelen Werkgroep Drenthe

Excursie van 31 augustus afgelast

Beste paddenstoelenliefhebbers,

Tot mijn spijt moet ik jullie meedelen dat de eerste PWD-excursie van dit seizoen, a.s. maandag 31 augustus naar Overcingel e.o., is afgelast wegens gebrek aan paddenstoelen.
Bij een voorexcursie vanmiddag in het terrein en het nabijgelegen Asserbosch heb ik slechts vier algemene soorten paddenstoelen gezien in kleine aantallen. Dat is niet de moeite waard voor een groepsexcursie. De flinke regenval van deze week is kennelijk wat te laat gekomen voor a.s. maandag, maar geeft goede hoop voor volgende excursies.

Met vriendelijke groeten,

Eef Arnolds
Voorzitter Paddenstoelen Werkgroep Drenthe