Onze paddenstoelenatlas nu ook on line!

Onze belangrijkste publicatie, de Ecologische Atlas van Paddenstoelen in Drenthe, is in boekvorm al geruime tijd uitverkocht. Deze publicatie is vandaag integraal op onze site geplaatst op een nieuwe pagina: Atlas Paddenstoelen Drenthe. Hij kan hier worden geraadpleegd en desgewenst per hoofdstuk worden gedownload.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws Paddestoelen Werkgroep Drenthe door Eef Arnolds . Bookmark de permalink .

Over Eef Arnolds

Ik ben geboren in 1948 in Doorn, bracht mijn jeugd en studietijd door in Utrecht en verhuisde in 1974 naar Drenthe. Sindsdien woon ik daar in de buurtschap Holthe bij Beilen in een voormalig keuterboerderijtje. Mijn grote passie is natuur. Ik ben daarom ecoloog geworden, met als specialisatie paddenstoelen. In dat verband heb ik lange tijd gewerkt als onderzoeker en docent aan het voormalige Biologisch Station van de Landbouwuniversiteit Wageningen. Ik ben echter niet alleen geïnteresseerd in de studie van de natuur, maar ik voel ook een sterke emotionele en spirituele band met de natuur. Dat komt onder meer tot uitdrukking in mijn boek 'Weg van de natuur', dat in 2000 is gepubliceerd bij uitgeverij Van Arkel. Rondom mijn woning heb ik in de loop van jaren landbouwgrond gekocht en omgevormd tot een gevarieerd natuurgebied, momenteel met een oppervlakte van 8,5 ha. Mijn belevenissen in dit gebied, Schepping genaamd, staan centraal op deze website die dezelfde titel draagt.

2 gedachten over “Onze paddenstoelenatlas nu ook on line!

  1. Fijn dat dit omvangrijke werk voor een nog grotere groep beschikbaar is gesteld. Veel dank aan de samenstellers die dit mogelijk maakten. Zowel de schrijvers als de fotografen. Ik ben blij met mijn eerder aangeschafte drie ‘hard copy’ delen. De digitale vorm is een welkome aanvulling en in ieder geval minder ‘gewichtig’.

    Like

  2. Wonderbaarlijk wat het internet vermag. Nu deze magistrale boeken, die ik regelmatig raadpleeg, ook op het internet. Handig om te raadplegen tijdens onze microscoopbijeenkomsten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.